Motivationspodden

Lästid ca. 1

Kiss, Britney Spears, Katy Perry, Bon Jovi, Celine Dion, Backstreet Boys…

I lyssningsvärda Motivationspodden med Andreas Carlsson & Olof Röhlander blandas stjärnsladder med “personliga tips för att bibehålla motivationen i såväl framgång som under svackor”. 

 

Motivationspodden Karriärboost

 

a

Om Andreas Carlsson

Andreas Carlsson är känd som låtskrivare, hitlåtsproducent och fd domare i Idoljuryn. Numera titulerar han sig även entreprenör och författare med böckerna “Live To Win – Låtarna som skrev mitt liv.” och “Från idé till succé: en inspirationsbok för dig med stora drömmar” på meritlistan. Andreas är även föreläsare och åker land och rike runt med föreställningen “Från idé till succé” baserad på boken.

 

Om Olof Röhlander

Olof Röhlander är norrlänningen som sadlade om från elitspelare i bordtennis till mental tränare och föreläsare – framröstad som Årets talare i Sverige 2011 och 2015 och enligt Dagens Industri idag den mest bokade talaren i svenskt näringsliv. Olof har även skrivit böckerna “Det blir alltid som man tänkt sig”, “Bli en vinnarskalle – handbok i mental träning”, “Konsten att njut av livet – och ändå få saker gjorda” och “Peptalk – Din termos i gryningen”.

 

 

Motivationspodden

Motivationspodena

1.

a

2.

a

3.

a

4.

a

5.

a

6.

a

7.

a

8.

a

9.

a

10.

 

 

Motivationsföreläsare, låtskrivare, entreprenör & inspiratör

http://olofrohlander.se/

a

bokmärk ctrl+d

Tack för att du gillar & delar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.